fbpx

Vanliga frågor

Vad är det för pizza?
Fat Frank’s levererar självklart bara äkta italiensk pizza! Våra degar samt vår mozzarella kommer direkt från Rom utan mellanhänder. Vår standardmeny består av 8 olika pizzor som bakas efter vad era gäster önskar.

Quattro Stagioni
Tomatsås, Mozzarella, Skinka, Kronärtskocka, Champinjoner & Oliver

Tre Stagioni (V)
Tomatsås, Mozzarella, Kronärtskocka, Champinjoner & Oliver

Margherita (V)
Tomatsås, Mozzarella, Ruccola.

Pizza al Funghi (V)
Tomatsås, Mozzarella, Champinjoner.

Pepperoni
Tomatsås, Mozzarella, Stark korv, Rödlök

Al Prosciutto
Tomat, Mozzarella, Skinka

Capricciosa
Tomat, Mozzarella, Skinka & Champinjoner

Aglio E Olio (V)
Mozzarella, Chilliolja, Örtolja, Paprika

Menyn är anpassad för att passa alla typer av sällskap men går självklart att justeras om så önskas. Samtliga pizzor går även att få gluten- samt laktosfria.

Hur lång tid behöver ni?
En dryg timme innan för att montera vår utrustning. När allt sedan är uppställt och pizzabakandet är igång serverar vi mellan en och två timmar. När ni är mätta och belåtna packar vi ihop spårlöst på 30 minuter.

Hur mycket pizza får man?
Vi räknar normalt på att varje gäst i snitt äter 4 slices per person. Självklart har vi med oss extra pizza till samtliga serveringar ifall åtgången skulle bli större än beräknat.

Kan man ha en sittande middag med Fat Frank’s?
Självklart löser vi även sittande middagar med vårt koncept! Vi har möjlighet att skicka med både extra serveringspersonal och extra serveringsfat som gör det möjligt för dina gäster att sitta ner och njuta av rykande het cocktailpizza.

Vad behöver ni från mig?
Allt vi behöver från dig är ett helt vanligt eluttag, en yta på 1,5 kvadratmeter och ett hungrigt sällskap så löser vi resten.

Hur sent inpå kan man justera antalet gäster?
Justering av antal behöver göras senast 7 dagar innan cateringen ska genomföras. Ändringar närmare inpå görs enbart i mån av möjlighet.

Vad har ni för avbokningsvillkor?
Fri avbokning gäller upp till 7 dagar innan eventet. Därefter debiteras 50% av det offererade beloppet. (OBS För perioden 25 maj – 15 juni gäller fri avbokning upp till 14 dagar innan eventet)

Välkommen till oss på Fat Frank’s Catering! Har du frågor eller vill boka och vill komma i kontakt med oss direkt, slå en signal till Nick på 0793-299622 så hjälper han er!