Vanliga frågor

Vad är det för pizza?
Fat Frank’s levererar självklart bara äkta italiensk pizza! Våra degar samt vår mozzarella kommer direkt från Rom utan mellanhänder. Under våra serveringar gör vi fem stycken pizzor på löpande band:

Pizza Milano
Tomatsås, Mozzarella, Salami Milano.

Vegetariana
Tomatsås, Mozzarella, Paprika, Rödlök, Oliver, Ruccola.

Margherita
Tomatsås, Mozzarella, Ruccola.

Pizza al Funghi
Tomatsås, Mozzarella, Champinjoner.

Pizza Ventricina
Tomatsås, Mozzarella, Ventricina Picante, Rödlök.

Menyn är anpassad för att passa alla typer av sällskap men går självklart att justeras om så önskas. Samtliga pizzor går även att få gluten- samt laktosfria.

Hur lång tid behöver ni?
Normalt sett behöver vi en dryg timme innan för att montera vår utrustning. När allt sedan är uppställt och pizzabakandet är igång serverar vi mellan en och två timmar. När alla gäster sedan är glada och mätta packar vi ihop spårlöst på 30 minuter.

Hur mycket pizza får man?
Vi räknar normalt på att varje gäst i snitt äter 4 slices per person. Detta brukar normalt vara en bra beräkning då en del äter lite mer och andra lite mindre. Självklart har vi med oss lite extra pizza till samtliga serveringar ifall åtgången skulle bli större än beräknat.

Kan man ha en sittande middag med Fat Frank’s?
Självklart löser vi även sittande middagar med vårt koncept! Vi har möjlighet att skicka med både extra serveringspersonal och extra serveringsfat som gör det möjligt för dina gäster att sitta ner och njuta av rykande het cocktailpizza.

Vad behöver ni från mig?
Allt vi behöver från dig är ett helt vanligt eluttag, en yta på 2,5 kvadratmeter och ett hungrigt sällskap så löser vi resten.

Hur mycket kostar det?
Priset sätts efter antalet gäster som förväntas äta. Priset per person varierar och sjunker desto större sällskap. I regel ligger priset runt 120 kronor per person. Minimipris ligger på 2990 kronor och inkluderar mat åt 15-20 personer beroende på upplägg.

Vad har ni för avbokningsvillkor?
Fri avbokning gäller upp till en vecka innan eventet. Därefter debiteras 50% av det offererade beloppet.

För cateringar med utförandedatum från 16 maj till och med 20 juni gäller fri avbokning upp till 14 dagar innan evntet. Därefter debiteras:
– 25 % av det offererade beloppet om avbokning sker senare än 14 dagar men tidigare än 7 dagar.
– 50 % av det offererade beloppet om avbokning sker senare än 7 dagar innan eventet.