Vanliga frågor

Vad är det för pizza?
Fat Frank’s levererar självklart bara äkta italiensk pizza! Våra degar samt vår mozzarella kommer direkt från Rom utan mellanhänder. Vår standardmeny består av 5 olika pizzor som bakas efter vad era gäster önskar.

Pizza Milano
Tomatsås, Mozzarella, Salami Milano.

Vegetariana
Tomatsås, Mozzarella, Paprika, Rödlök, Oliver, Ruccola.

Margherita
Tomatsås, Mozzarella, Ruccola.

Pizza al Funghi
Tomatsås, Mozzarella, Champinjoner.

Pizza Ventricina
Tomatsås, Mozzarella, Ventricina Picante, Rödlök.

Menyn är anpassad för att passa alla typer av sällskap men går självklart att justeras om så önskas. Samtliga pizzor går även att få gluten- samt laktosfria.

Hur lång tid behöver ni?
En dryg timme innan för att montera vår utrustning. När allt sedan är uppställt och pizzabakandet är igång serverar vi mellan en och två timmar. När ni är mätta och belåtna packar vi ihop spårlöst på 30 minuter.

Hur mycket pizza får man?
Vi räknar normalt på att varje gäst i snitt äter 4-6 slices per person. Självklart har vi med oss extra pizza till samtliga serveringar ifall åtgången skulle bli större än beräknat.

Kan man ha en sittande middag med Fat Frank’s?
Självklart löser vi även sittande middagar med vårt koncept! Vi har möjlighet att skicka med både extra serveringspersonal och extra serveringsfat som gör det möjligt för dina gäster att sitta ner och njuta av rykande het cocktailpizza.

Vad behöver ni från mig?
Allt vi behöver från dig är ett helt vanligt eluttag, en yta på 1,5 kvadratmeter och ett hungrigt sällskap så löser vi resten.

Vad har ni för avbokningsvillkor?
Fri avbokning gäller upp till 14 dagar innan eventet. Därefter debiteras 50% av det offererade beloppet.