fbpx

Kundcase

Sedan starten 2016 har vi gjort över 4000 cateringar. Kolla in några av dem nedan!

CDLP
CDLP samlade gäster och personal för att fira en lasnering. Vid ett flertal tillfällen har vi fått vara del av deras event. Denna gång på en häftig lokal inne i centrala stockholm.

Bland dansare, DJ, fotobås och öppen bar stod vi stolta och bakade våra pizzor. Energi som alla behövde för att kunna ta festen långt in på sentimmarna. Vi tog även med oss extra peronal som kunde gå runt till gästerna och servera pizza-slices från fat direkt till gästeran spridda runtom lokalen

DNB
Senaste gången vi fick servera hos DNB var till deras Back-to-office event. För att skapa ett genomgående flow placerade vi ut barer på ett tre olika platser i lokalen.

Bland diverse lekar och spådamer kunde vi förse de +500 gästerna med nygräddad pizza hela kvällen.
Creative Meetings
Vi har hjälpt Creative Meetings med en del mindre och större företagsevent genom åren. Denna gång stod en personalfest på schemat där pizza önskades. Något som alla gillar, men kan lätt anpassas till olika kostbehov.

Utöver pizzabakning fick vi ta fram våran bartender som stod och serverade allt från GTs till Espresso Martinis. Samtidigt sprang ett gäng av våran personalstyrka runt och agerade nissar genom att plocka glas, och annan allmän hjälp som kan behvös.


Fair Investment
Inte ovanligt att vi blir inhyrd vid mässor och bås för diverse företag. Allt från byggbranchen till invesmtment banking mässor. Denna gång åt Fair Investment som stod på Bro Hof Golfklubb

En härlig soligt dag där hungriga golfare stannde för att slå sig ner i sköna möbler och tog sig en öl och en välförtjänad pizza. Blev plötsligt mycket roligare att sälja sitt varumärke för våra vänner på Fair Invest

iBoxen
iBoxen hade en casual AW på kontoret där vi fick bidra med nygräddad pizza. Utöver pizza fick vi ordna med lite lätt tilltugg före pizzan bestående av chark, ost och focaccia, följt av lite schyssta tiramisuer till kaffet.

Studentfest
Vi kan inte låta bli att nämna studentfesterna då vi gör drygt 150 st över den korta men intensiva perioden.

Lite längre serveringar i tidig sommarvärme där festen börjar med nära familj, sedan går sakta över till högre musik och dansande studenter. Genom festens gång går ingen hungrig men samtidg kan de få sig varm försk mat

Extremfabriken – RedBull
Alltid kul att få jobba med folk som har lika mycket energi som vi har. I en hinderbanehall där folk kom svingandes och klättrandes över bockar stod vi målgården och levererade pizza till stora som små bara för att se dem ta en vända till och komma tillbaka för mer. Det finns inga platser vi inte kan bygga upp våran pizzabar på!

Välkommen till oss på Fat Frank’s Catering! Har du frågor eller vill boka och vill komma i kontakt med oss direkt, slå en signal till Nick på 0793-299622 så hjälper han er!