fbpx

Boka Pizza Catering

  För prisförfrågan
  Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss med prisförslag så fort som möjligt, oftast samma dag. Behöver ni hjälp med hyra av tält, ståbord, glas etc ordnar vi givetvis det också.

  *Välj i vilken stad du vill du att vi serverar Pizza?

  Företag eller privat?*
  Postnummer*
  Datum*
  Antal gäster*
  Tid (från / till)*
  E-post*
  Telefon*
  Kontaktperson
  Övrigt (Charkbricka, Dessert etc)

  Jag tillåter Fat Franks Catering AB att använda den inskickade informationen till att kontakta mig med offertförslag. Läs mer i vår Privacy Policy

  Jessica Henriksson
  Jessica Henriksson
  2023-01-16
  Vi är så nöjda med de goda pizzorna och utmärkt service på vår 50-årsfest! Stort tack!!
  Rana Gubrail
  Rana Gubrail
  2022-11-22
  Hade FF på dotterns 1-års kalas, fantastiskt gott, smidigt och otroligt uppskattat av alla gäster! Tusen tack för en underbar upplevelse, kommer definitivt att anlita er igen!
  Maria Ekermann
  Maria Ekermann
  2022-10-10
  Kul, uppskattat, gott, trevligt och bra att ha att göra med, rekommenderas!
  Elisabeth Hallgren
  Elisabeth Hallgren
  2022-09-29
  Supernöjd!!
  Annette Löf
  Annette Löf
  2022-05-29
  Gott, smidigt, trevligt och väldigt uppskattat. Riktigt lyxigt att få rykande varm pizza i handen på kalaset! Franks bakade pizzaslice på vårt 40-årskalas i trädgården och både vi och våra gäster var väldigt nöjda. Perfekt sätt att sätta en avslappnad stämning! Allt som behövdes var en liten plats under tak och ett eluttag. Set-up och servering sköttes enkelt och smidigt. Proffsig, ung kille som langade pizzor och var mycket trevlig. Funkade fint även för ett mindre sällskap om ca 30 pers. Extra plus för att det fanns både vegetariska och veganska alternativ och gästerna själva kunde få be om "specialpizzor" som passade just dem. 🍕🍕🍕🍕🍕
  Fay Svanberg
  Fay Svanberg
  2022-03-17
  Helt perfekt! Filip, kocken var super trevlig och pizzor jätte goda. Alla var hur nöjda som helst! Vi kommer definitivt använda er igen när nästa stora fest dyker upp!
  Anna-Karin Thunborg
  Anna-Karin Thunborg
  2022-03-01
  Världsklass! Enkelt, smidigt, bra prisbild och trevligt bemötande från alla inblandade. Och även så uppskattat av alla gäster!!
  Susanne Wallerstein
  Susanne Wallerstein
  2022-02-25
  Använt FF flera gånger, alltid toppen och uppskattas av alla. Kockarna är supertrevliga och gräddar på i snabb takt så alla blir mätta och glada!
  Anna Westin
  Anna Westin
  2021-11-26
  Vi hade ett företagsevent där Fat Frank´s levererade god pizza och trevligt bemötande och supersmarriga efterrätter. Tack för en trevlig kväll!

  Välkommen till oss på Fat Frank’s Catering! Har du frågor eller vill boka och vill komma i kontakt med oss direkt, slå en signal till Nick på 0793-299622 så hjälper han er!