fbpx

Boka Pizza Catering

  För prisförfrågan
  Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss med prisförslag så fort som möjligt, oftast samma dag. Behöver ni hjälp med hyra av tält, ståbord, glas etc ordnar vi givetvis det också.

  *Välj i vilken stad du vill du att vi serverar Pizza?

  Företag eller privat?*
  Postnummer*
  Datum*
  Antal gäster*
  Tid (från / till)*
  E-post*
  Telefon*
  Kontaktperson
  Övrigt (Charkbricka, Dessert etc)

  Jag tillåter Fat Franks Catering AB att använda den inskickade informationen till att kontakta mig med offertförslag. Läs mer i vår Privacy Policy

  Fay Svanberg
  Fay Svanberg
  2022-03-17
  Helt perfekt! Filip, kocken var super trevlig och pizzor jätte goda. Alla var hur nöjda som helst! Vi kommer definitivt använda er igen när nästa stora fest dyker upp!
  Tord Steneros
  Tord Steneros
  2022-03-14
  Anna-Karin Thunborg
  Anna-Karin Thunborg
  2022-03-01
  Världsklass! Enkelt, smidigt, bra prisbild och trevligt bemötande från alla inblandade. Och även så uppskattat av alla gäster!!
  Susanne Wallerstein
  Susanne Wallerstein
  2022-02-25
  Använt FF flera gånger, alltid toppen och uppskattas av alla. Kockarna är supertrevliga och gräddar på i snabb takt så alla blir mätta och glada!
  Anna Westin
  Anna Westin
  2021-11-26
  Vi hade ett företagsevent där Fat Frank´s levererade god pizza och trevligt bemötande och supersmarriga efterrätter. Tack för en trevlig kväll!
  Gustav Lindqvist
  Gustav Lindqvist
  2021-09-16
  Stort tack för bra leverans och ett väldigt trevligt koncept! Bokade Fat Franks på rekommendation till min frus 35-års fest och kan verkligen säga att de levde upp till förväntningarna! Kan starkt rekommendera och vi ses snart igen!
  Stefan Svensson
  Stefan Svensson
  2021-09-16
  Anlitade Fat Frank's till en fredags-AW för 85 personer på kontoret. Gjorde bravur! Trevlig, professionell ung kille som kom till oss och bakade väldigt goda pizzor tills samtliga var mätta och belåtna. Även måste man ge en tumme upp för Nick som hjälpte oss med allt från start till mål. Rekommenderar starkt!
  Camilla Murray
  Camilla Murray
  2021-09-13
  Vi hade företagsevent med 240 anställda och Fat Franks överträffade alla våra förväntningar. God kommunikation, kom i god tid, gott om mat och mycket serviceinriktad personal. 5 av 5 möjliga!
  Emma
  Emma
  2021-09-02
  Trevligt & proffigt bemötande genom hela upplevelsen! Bra mix på goda pizzor! Vi med gästerna var väldigt nöjda! Kan varmt rekommendera Fat franks!
  Kristina Nilsson
  Kristina Nilsson
  2021-08-31
  Goda pizzor, fantastisk service, glad, lyhörd och trevlig personal och vi och våra gäster är supernöjda med hela arrangemanget!

  Välkommen till oss på Fat Frank’s Catering! Har du frågor eller vill boka och vill komma i kontakt med oss direkt, slå en signal till Nick på 0793-299622 så hjälper han er!